Breukelen,
10
maart
2020
|
09:56
Europe/Amsterdam

Laurens van Bergeijk nieuwe PR Manager Kia Motors Nederland

Samenvatting

Kia Motors Nederland heeft Laurens van Bergeijk aangesteld als PR Manager. Binnen het communicatieteam is Laurens per vandaag verantwoordelijk voor het PR-beleid voor de Nederlandse markt.

Vóór zijn benoeming bij Kia Motors Nederland vervulde Laurens van Bergeijk diverse communicatie-, marketing en PR-functies binnen de autosector. Hij kijkt met veel energie uit naar zijn nieuwe rol bij Kia: “Ik heb erg veel zin om de komende jaren succesvolle PR-campagnes te realiseren en een mooie bijdrage te leveren aan de hoge ambities van Kia in Nederland.”

Laurens is verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van de PR-strategie, alsmede voor het contact met de media. Hij rapporteert aan Maaike Aarts, Manager Communications & PR.

Grote stappen

Maaike Aarts: “We zijn verheugd met de komst van Laurens. Kia maakt grote stappen. Niet alleen met een succesvol en al verregaand geëlektrificeerd modellengamma, maar ook met de implementatie van een geheel nieuwe merkstrategie. Laurens is een belangrijke versterking van ons team en we kijken ernaar uit om samen met hem de volgende stappen te zetten.”

Laurens van Bergeijk is te bereiken per mail via l.van.bergeijk@kia.nl of telefonisch via +31 6 31 93 26 20.