Breukelen,
22
september
2023
|
11:29
Europe/Amsterdam

Kia EV6 nu al vanaf € 40.545 én nieuwe zeer aantrekkelijke Edition Advanced

  • EV6 Light toegevoegd aan de basis van de line-up
  • Nieuwe uitvoering met SEPP-subsidie leverbaar vanaf € 40.545,-*
  • Belangrijk nieuws voor zakelijke rijders: zeer rijk uitgeruste EV6 Edition Advanced met € 5.550,- productvoordeel en lage bijtelling
Samenvatting

De baanbrekende elektrische auto van Kia, de EV6 is nu nog bereikbaarder geworden voor particuliere én zakelijke rijders. De line-up wordt in de basis uitgebreid met de nieuwe Light-uitvoering die in aanmerking komt voor de SEPP-subsidie én de Edition Advanced die een zeer rijke standaarduitrusting en een grote actieradius biedt tegen een extra scherpe bijtelling.

EV6 Light

De nieuwe Light maakt elektrisch rijden met een EV6 bereikbaarder dan ooit. De nieuwe uitvoering is achterwielaangedreven en standaard uitgerust met de 58 kWh-batterij voor een range tot 394** kilometer. 

De EV6 Light heeft een consumentenadviesprijs van € 43.495,-* en is onder meer standaard voorzien van luxe features zoals de twee grote 12,3” beeldschermen, adaptieve cruise control, een full map navigatiesysteem met Kia Connect en Live Services, Dual Zone Climate Control en een achteruitrijcamera. Tot het standaardpakket van negen veiligheids- en assistentiesystemen behoren onder meer Multi-Collision remassistentie, actieve rijbaanassistentie en vermoeidheidsherkenning inclusief waarschuwing bij vertrekkende voorliggers. 

Andere luxe features op deze basisversie zijn onder meer een licht- en regensensor, parkeersensoren achter en stoelbekleding in stof/vegan leder. Vanbuiten valt hij op met zijn 19” lichtmetalen velgen, flush portiergrepen en LED-verlichting rondom. 

De nieuwe Kia EV6 Light is met de SEPP-subsidie van € 2.950,- al te koop vanaf € 40.545,-* of te private leasen vanaf € 439,-**** per maand, dit bedrag is inclusief overheidssubsidie en geldt voor de eerste 48 maanden van het 60 maanden durende contract. De laatste 12 maanden betaalt de rijder € 499,-*** per maand. Zakelijke rijders profiteren van een extra lage bijtelling vanaf € 233,-***** per maand.

Kia EV6 Edition Advanced met € 5.500,- productvoordeel

Een andere, zeer interessante uitvoering van de EV6 is de nieuwe Edition Advanced met een riante standaarduitrusting en een productvoordeel van maar liefst € 5.500,-. Deze speciale, achterwielaangedreven Edition Advanced is voorzien van de 77.4 kWh-batterij en heeft een maximale actieradius van 504** kilometer. 

De Kia EV6 Edition Advanced biedt een groot aantal luxe features waaronder elektrisch verstelbare voorstoelen, stoelverwarming voor en achter, een slimme automatische achterklep, een achteruitrijcamera, ambient lighting en vegan lederen bekleding. Hij heeft ook nog eens vijf extra ADAS-systemen waaronder een intelligent koplampsysteem, kruisend verkeersassistentie en dodehoekassistentie.

Hij onderscheidt zich van buiten met zijn automatische flush portiergrepen,  privacy glass, 20” lichtmetalen velgen, Matrix LED-koplampen en dynamische LED-knipperlichten. 

Deze extra luxe Edition Advanced is al leverbaar vanaf € 50.995,-* of € 599,-****** per maand op basis van Full Operational Lease. Zakelijke rijders tellen bij vanaf € 283,-***** per maand.

De nieuwe uitvoeringen van de EV6 zijn vanaf vandaag te bestellen bij de Kia-dealers. Meer informatie over beide uitvoeringen is te vinden op de website.

*) Consumentenadviesprijs inclusief kosten rijklaarmaken bestaande uit: het transporteren, reinigen en poetsen van de auto, de kentekenplaten, handling- en administratiekosten, recyclingbijdrage, legeskosten, kosten tenaamstelling, een modelspecifieke mattenset en een veiligheidshamer. Prijswijzigingen voorbehouden.

**) Actieradius en verbruikscijfers zijn bepaald met behulp van de WLTP-meetmethode. Onder normale omstandigheden kunnen verbruikscijfers afwijken door o.a. rijstijl, snelheid, gebruik van comfort-/nevenverbruikers, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage en topografische omstandigheden. Lees hier meer over WLTP

***) De getoonde prijs betreft, tenzij anders weergegeven, een vanaf tarief gebaseerd op een looptijd van 60 maanden in combinatie 10.000km per jaar. Het product bevat alle componenten zoals voorgeschreven door Stichting Keurmerk Private Lease. Kosten voor onder andere wassen, brandstof / laden en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Alle prijzen zijn inclusief BTW weergegeven.

****) De hier getoonde prijs is inclusief overheidssubsidie en geldt voor de eerste 48 maanden van een totale looptijd van 60 maanden in combinatie met 10.000km per jaar. Het product bevat alle componenten zoals voorgeschreven door Stichting Keurmerk Private Lease. Kosten voor onder andere wassen, brandstof / laden en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. Alle prijzen zijn inclusief BTW weergegeven.

*****) Bijtellingsbedrag per maand gebaseerd op een belastingtarief van € 36,96%.

****** ) De getoonde prijs betreft, tenzij anders weergegeven, een vanaf tarief gebaseerd op een looptijd van 60 maanden in combinatie met 10.000km per jaar. Inbegrepen bij de Kia Autolease prijs zijn; afschrijving + rente, administratiekosten + Management Fee, reparatie, onderhoud, zomerbanden, houderschapsbelasting en WA Casco verzekering (EUR 250,-). Alle prijzen zijn exclusief BTW weergegeven.

Over Kia
Kia (www.kia.com) is een aanbieder van mobiliteit en wil klanten wereldwijd door beweging inspireren. Kia, opgericht in 1944, levert al meer dan 75 jaar mobiliteitsoplossingen. Met 52.000 werknemers wereldwijd, een aanwezigheid in meer dan 190 markten en productiefaciliteiten in zes landen, vermarkt het bedrijf vandaag de dag zo’n drie miljoen voertuigen per jaar. Kia loopt voorop in het bereikbaar maken van geëlektrificeerd rijden en ontwikkelt een groeiend aanbod van mobiliteitsdiensten, waar miljoenen mensen over de hele wereld gebruik van maken. De slogan van het bedrijf - ‘Movement that inspires’ – staat voor de toewijding van Kia om consumenten te inspireren door middel van zijn producten en diensten.