Breukelen,
24
februari
2023
|
15:33
Europe/Amsterdam

Start-ups gezocht!

Samenvatting

De ZER01NE Accelerator is begonnen met het werven van een nieuwe lichting start-ups. Het open innovatieplatform van onder meer Kia Corporation wil wederom waardevolle partnerships aangaan om innovatieve technologieën te verkennen én te implementeren.

De ZER01NE Accelerator is opgericht door de Hyundai Motor Group, moedermaatschappij van Kia Corporation, met als doel om de transitie naar een aanbieder van emissievrije mobiliteit en gerelateerde diensten te versnellen. Sinds de oprichting in 2018 hebben al zo’n 150 teams van de Groep samengewerkt met 140 start-ups. De tot nu toe 107 projecten hebben zich onder meer gefocust op autotechnologie, mobiliteitsservice, de smart factory, robotica, metaverse en proptech.

De nieuwste ronde van het programma bestaat uit 18 wereldwijde projecten.

De ontwikkelingsafdelingen binnen de Groep zijn direct betrokken bij de beoordeling en werving van de kandidaten, die zich kunnen opgeven tot 12 maart 2023. Eind april wordt bekend gemaakt welke start-ups zijn geselecteerd. De deelnemende start-ups krijgen vervolgens een projectontwikkelingsbudget en kunnen ook in aanmerking komen voor eventuele investeringen.

Meer details over de ZER01NE Accelerator zijn te vinden op de officiële website van het programma.