Breukelen,
03
juni
2020
|
14:47
Europe/Amsterdam

#KiaGetTogether: Picanto de perfecte meetlat

  • Samenkomen met de 1,5 meter brede Picanto: veilig én leuk
  • Kia inspireert 100.000 Picanto-rijders tot verantwoorde gezelligheid
Samenvatting

Met een breedte van precies 1,5 meter biedt de Kia Picanto alle ruimte voor een nieuwe en leuke vorm van samenkomen. De compacte Kia is dan ook de ideale basis voor #KiaGetTogether. Dat staat voor vrolijke en verantwoorde kopjes koffie, spontane bijkletssessies of lekkere picknickontbijtjes anno nu. Onder meer Johnny de Mol, Nienke Plas en JayJay Boske trappen de komende week af met #KiaGetTogether. En aangezien Nederland meer dan 100.000 Picanto-rijders telt, wordt het binnenkort heel gezellig.

Nederland wil er op uit. En gelukkig is daar steeds meer ruimte voor. Voorlopig blijft de anderhalvemeterafstandregel echter nog van kracht. Je wilt dus niet te dichtbij komen, maar wel iedereen weer zien. Kia snapt de uitdaging en heeft de ideale tip… gebruik je Picanto voor de leukste anderhalvemetersessies. De compacte Kia speelt daarom ook de hoofdrol in #KiaGetTogether, waarbij het allemaal draait om de gezelligheid van nu.

Maaike Aarts, Manager Communicatie & PR van Kia Motors Nederland B.V. vertelt waarom Kia deze campagne is gestart: “We mogen er gelukkig steeds meer op uit. Vrienden, familie en anderen weer eens in de ogen kijken, de laatste nieuwtjes uitwisselen of gewoon een kopje koffie drinken. Waarbij we voorlopig wel de 1,5 meter afstand aanhouden. Met #KiaGetTogether willen we laten zien hoe dat op een leuke, maar verantwoorde manier kan.”

Organiseer je eigen #KiaGetTogether

Met #KiaGetTogether zit je gewoon goed. Om dat te illustreren, zijn onder meer Johnny de Mol, Nienke Plas, DaddyHox en JayJay Boske met een Picanto op pad gegaan om af te spreken met vrienden. Zo ontstonden picknickontbijtjes, werden er bordspelletjes gespeeld en bracht Johnny de Mol een bezoek aan het Emma kinderziekenhuis, waar hij praat met een bevriende professor over de recente ontwikkelingen daar. De GetTogethers zijn te vinden op https://www.kia.com/nl/over-kia/kia-get-together/.

En nu is het de beurt aan ruim 100.000 Picanto-rijders om hun eigen #KiaGetTogether te organiseren, in beeld te brengen én te delen via de eigen social-mediakanalen en die van Kia. Op deze manier kan iedereen in Nederland gezellig meegenieten van de leukste GetTogethers, die ook nog eens heel verantwoord zijn. En zo zijn we allemaal weer goed op weg.

Kia Motors Nederland
Kia is een stabiel top 10-merk in Nederland. In 2019 behaalde Kia het 3e beste resultaat in Nederland ooit met 25.260 registraties.

Kia Motors Europe
Kia Motors Europe is de Europese verkoop-, marketing- en servicetak van Kia Motors Corporation. Het Europese hoofdkantoor, gevestigd in Frankfurt (Duitsland), is verantwoordelijk voor 32 landen.

Kia Motors Corporation
Kia Motors Corporation – fabrikant van kwalitatief hoogwaardige auto’s – werd in 1944 opgericht en is de oudste autofabrikant van Korea. Kia produceert jaarlijks meer dan 3 miljoen auto’s in 14 productie- en assemblagefabrieken in 5 landen. Deze auto’s worden verkocht en onderhouden door een netwerk van distributeurs en dealers in 180 landen. Vandaag de dag biedt Kia werk aan meer dan 51.000 werknemers en de onderneming realiseert een jaaromzet van meer dan $47 miljard. Het merk is hoofdsponsor van het Australian Open. Kia is een officiële automotive partner van de FIFA, het overkoepelende orgaan van de FIFA World CupTM, en officieel partner van de UEFA Europa League: ’s werelds grootste professionele voetbalcompetitie. De merkslogan van Kia Motors Corporation – "The Power to Surprise" – staat voor de wereldwijde inzet van Kia om iedereen te verrassen met het leveren van opwindende en inspirerende ervaringen die alle verwachtingen overtreffen.