Breukelen,
08
december
2022
|
13:16
Europe/Amsterdam

Kia Niro topmodel in ‘Het Perfecte Plaatje’

Samenvatting

Heb je de nieuwste aflevering van Het Perfecte Plaatje al gezien? Fotograferen is helemaal hot en we maken met elkaar meer foto’s dan ooit. Terwijl de meesten dit gewoon doen met hun Smartphone, gaan Nederlanders steeds vaker op pad met een professionele camera om de mooiste plaatjes te schieten.

TV-programma ‘Het Perfecte Plaatje’ is dan ook al jarenlang een ware kijkcijferhit. Ook dit seizoen gaan 10 bekende Nederlanders met een professionele camera de uitdaging aan om hét perfecte plaatje te schieten. De vele opdrachten die ze daarbij moeten uitvoeren, lopen uiteen van een naaktshoot tot close-ups van insecten…. en een shoot van het succesnummer van Kia, de nieuwe Niro.

De opdracht: ‘maak een campagneshoot van de Kia Niro, voeg een lifestyle-touch toe én een van de elementen aarde, water, vuur of lucht’. Het productieteam had vier verschillende locaties, vier verschillende Niro’s én modellen en rekwisieten geregeld. Bij de shoot van de witte Niro ging het om twee newly weds en het thema ‘lucht’. Voor de groene Niro gold het element ‘aarde’. Deze Niro werd voor een tuincentrum gefotografeerd, samen met een jong gezin dat hun nieuwe tuin wilde inrichten.

De blauwe Niro vertelde het verhaal van een DJ die op feestjes draait waarbij ‘vuur’ centraal staat. En de grijze Niro stond op het strand voor een ‘active lifestyle’-shoot met een moeder die wekelijks kitesurft met haar twee zoons. En natuurlijk het element ‘water’.

De uitdaging voor de deelnemers zat bij deze shoots vooral in het combineren van alle facetten die Het Perfecte Plaatje zo ingewikkeld maken: de juiste set-up kiezen, wie gaat waar staan en wat laat je de modellen doen? En heel belangrijk, hoe breng je de Kia Niro perfect in beeld?

De strijdende BN’ers hebben allemaal prachtige foto’s gemaakt, maar er kon maar één worden verkozen tot het perfecte plaatje. Geraldine Kemper ging er met de eer vandoor. Zij won deze ronde met haar lifestyle shoot van de grijze Niro met kitesurfers op het strand.

Heb je deze aflevering nog niet gezien? Ga dan naar Videoland of RTLXL.