Breukelen,
19
januari
2024
|
17:26
Europe/Amsterdam

Kia Nederland bekroont vijf dealers met ‘Top Dealer Award 2024’

Samenvatting

Kia Nederland heeft de winnaars van de ‘Top Dealer Award 2024’ bekendgemaakt. Kia beoordeelt het dealernetwerk gedurende het hele jaar niet alleen op de realisatie van de diverse verkoop- en servicedoelstellingen, maar richt zich tevens op de klanttevredenheid die wordt gemeten via enquêtes die na elk klantbezoek worden gehouden. De vijf winnende Kia-dealers hebben zich in het afgelopen jaar weten te onderscheiden en de award is een erkenning voor de toewijding en optimale inzet van de teams.

Léan Verstoep, President & CEO van Kia Nederland: “Kia is al jaren een topspeler in de Nederlandse mobiliteitswereld. Ons aanhoudend succes is niet alleen te danken aan ons sterke modellenaanbod van de succesvolle Picanto tot aan de nieuwe innovatieve EV9, maar zeer zeker ook aan onze toegewijde dealers bij wie de klant altijd centraal staat. De 5 beste Kia-dealers hebben in het afgelopen jaar uitstekend gepresteerd en mogen dan ook trots zijn op het winnen van de Top Dealer Award 2024. Daarbovenop mag Kia-dealer VDNS zich voor het tweede jaar op rij ook European Kia Dealer of the Year noemen.”

De vijf ‘Top Dealers van 2024’ zijn:

  • De Beer
  • Kooijman
  • VDNS
  • Zeeuw & Zeeuw
  • Winters

Over Kia
Kia (www.kia.com) is een aanbieder van mobiliteit en wil klanten wereldwijd door beweging inspireren. Kia, opgericht in 1944, levert al meer dan 75 jaar mobiliteitsoplossingen. Met 52.000 werknemers wereldwijd, een aanwezigheid in meer dan 190 markten en productiefaciliteiten in zes landen, vermarkt het bedrijf vandaag de dag zo’n drie miljoen voertuigen per jaar. Kia loopt voorop in het bereikbaar maken van geëlektrificeerd rijden en ontwikkelt een groeiend aanbod van mobiliteitsdiensten, waar miljoenen mensen over de hele wereld gebruik van maken. De slogan van het bedrijf - ‘Movement that inspires’ – staat voor de toewijding van Kia om consumenten te inspireren door middel van zijn producten en diensten.