Breukelen,
08
juni
2020
|
12:04
Europe/Amsterdam

Kia Move Together biedt extra zekerheid in onzekere tijden

  •  
  • Kia biedt nog meer zekerheid en neemt auto terug bij baanverlies
  • Zorgenvrij rijden bovenop standaard 7 jaar garantie en lage leasetarieven
  •  
Samenvatting

De grote aantrekkingskracht van Private Lease is zorgeloos rijplezier in een nieuwe auto voor een aantrekkelijk, vast bedrag per maand. Kia biedt bij privélease in deze financieel onzekere tijden nóg meer zekerheid met Move Together. Bij financiële problemen door onverhoopt baanverlies neemt Kia de auto eenvoudigweg terug.

Private Lease is populairder dan ooit tevoren en Kia is één van de grootste spelers in deze markt. De Picanto, Stonic, Ceed en Niro zijn de modellen van het merk die door particulieren het meest worden geleaset. Privéleasen bij Kia is niet voor niets zo populair. De combinatie van lage operationele kosten met de zekerheid van 7 jaar garantie zorgt voor aantrekkelijk lage maandtarieven, zonder verrassingen.

Juist in deze periode neemt de interesse in Private Lease toe, omdat veel Nederlanders het reizen per auto verkiezen boven bijvoorbeeld het Openbaar Vervoer. Tegelijkertijd zijn de tijden nu ook financieel onzeker. Move Together maakt privélease van een Kia daarom nu nog zorgelozer. Bovenop alle zekerheden en garanties voegt Kia een ‘garantie op de private-leaserijder’ toe want bij financiële problemen door onverhoopt baanverlies wordt de auto eenvoudigweg teruggenomen.

Kia Move Together biedt consumenten die graag willen privéleasen, maar op dit moment terughoudend zijn, daarmee extra zekerheid om snel en zorgeloos in een gloednieuwe Kia te stappen.

Meer informatie over Kia Move Together is hier te vinden.

Kia Motors Nederland
Kia is een stabiel top 10-merk in Nederland. In 2019 behaalde Kia het 3e beste resultaat in Nederland ooit met 25.260 registraties.

Kia Motors Europe
Kia Motors Europe is de Europese verkoop-, marketing- en servicetak van Kia Motors Corporation. Het Europese hoofdkantoor, gevestigd in Frankfurt (Duitsland), is verantwoordelijk voor 32 landen.

Kia Motors Corporation
Kia Motors Corporation – fabrikant van kwalitatief hoogwaardige auto’s – werd in 1944 opgericht en is de oudste autofabrikant van Korea. Kia produceert jaarlijks meer dan 3 miljoen auto’s in 14 productie- en assemblagefabrieken in 5 landen. Deze auto’s worden verkocht en onderhouden door een netwerk van distributeurs en dealers in 180 landen. Vandaag de dag biedt Kia werk aan meer dan 51.000 werknemers en de onderneming realiseert een jaaromzet van meer dan $47 miljard. Het merk is hoofdsponsor van het Australian Open. Kia is een officiële automotive partner van de FIFA, het overkoepelende orgaan van de FIFA World CupTM, en officieel partner van de UEFA Europa League: ’s werelds grootste professionele voetbalcompetitie. De merkslogan van Kia Motors Corporation – "The Power to Surprise" – staat voor de wereldwijde inzet van Kia om iedereen te verrassen met het leveren van opwindende en inspirerende ervaringen die alle verwachtingen overtreffen.