Breukelen,
13
november
2019
|
10:08
Europe/Amsterdam

Kia Motors Europe introduceert Kia Original Oil voor optimale motorprestaties en efficiency

  • Uitgebreid aanbod van smeermiddelen speciaal ontwikkeld voor Kia-motoren, met óf zonder turbo
  • Door Kia goedgekeurde smeermiddelen optimaliseren brandstofverbruik, mechanische efficiency en motorprestaties
  • Kia Original Oil nu te koop bij alle Kia-dealers en -reparateurs in Nederland

Kia Motors Europe introduceert een compleet nieuwe range van Kia Original Oil-smeermiddelen. De motoroliën zijn speciaal ontwikkeld om de prestaties en het brandstofverbruik van de Kia-motoren te optimaliseren en de levensduur te maximaliseren.

De nieuwe smeermiddelen van Kia Original Oil geven de Kia-rijder extra vertrouwen doordat de benzine- of dieselmotor gebruik maakt van de best mogelijke olie. Kia Original Oil wordt aangeboden door alle officiële Kia-vertegenwoordigers in Europa als bij periodiek onderhoud de olie ververst of bijgevuld moet worden, zo ook bij de Kia-dealers en -reparateurs in Nederland. De olie is tevens te koop om als reserve in de auto te hebben, mocht de olie tussen de aanbevolen onderhoudsbeurten moeten worden bijgevuld.

De beste prestaties

“De Kia Original Oil is met dezelfde expertise ontwikkeld als de motoren in onze auto’s. De smeermiddelen zijn zodanig ontwikkeld dat ze de verbrandingsmotoren van Kia optimaal beschermen en de levensduur maximaliseren”, zegt Fred Sihler, Vice President of Aftersales bij Kia Motors Europe. “Kia Original Oil haalt ook de beste prestaties in onze geavanceerde motoren naar boven en geeft onze klanten extra vertrouwen en gemoedsrust, wetende dat de lokale dealer hen altijd de best mogelijke motorolie kan leveren.”

De verkoop van Kia-modellen met kleinere turbomotoren neemt steeds verder toe. Veel van die geavanceerde motoren, waaronder de uiterst efficiënte Smartstream-motoren van Kia, vertrouwen op hoogwaardige oliën met een lage viscositeit om het brandstofverbruik te reduceren en de prestaties te verbeteren.

Geschikt voor alle Kia-motoren

Kia Original Oil is ontwikkeld voor alle verbrandingsmotoren van Kia en worden aangeboden als 0W30 C2, 5W30 C3 & A3/B4, 5W40 en 10W40. De nieuwe smeermiddelen zijn geschikt voor uiteenlopende motorvarianten, van de 1,0-liter T-GDi turbobenzinemotor – te vinden in compacte modellen als de Picanto, Rio en Ceed – tot de krachtige en uiterst potente 3,3-liter T-GDi-krachtbron in de Kia Stinger GT. De smeermiddelen zijn ook geschikt voor de dieselmotoren en hybride aandrijflijnen van Kia.