Breukelen,
13
juli
2022
|
09:00
Europe/Amsterdam

Kia geeft schetsen vrij van nieuwe XCeed

  • Vernieuwd in- en exterieur, geëlektrificeerde aandrijflijnen en geavanceerde technologie voor bestverkochte Ceed-variant van Europa
  • Voor het eerst ook verkrijgbaar als dynamische GT-Line
  • Onthulling gepland op maandag 18 juli om 09:00 uur
Samenvatting

Kia komt vandaag met de eerste schetsen van de vernieuwde XCeed. De volgende versie van de gewilde crossover van Kia krijgt een vernieuwd in- en exterieur, nieuwe geëlektrificeerde aandrijflijnen en een groot aantal extra features. Hij is binnenkort ook te bestellen als dynamische GT-Line.

In Europa is de Kia XCeed de bestverkochte variant van de Ceed-familie. De speciaal voor ons continent ontworpen auto, maakt het verschil met zijn totaalpakket dat onder meer een hogere zitpositie, een dynamische handling, geavanceerde technologie en veel ruimte omvat.

Binnen de succesvolle Ceed-familie is de vernieuwde XCeed ook nu weer verkrijgbaar als efficiënte Plug-in Hybrid (PHEV). Naast deze geëlektrificeerde uitvoering helpt ook het grote aantal nieuwe veiligheids-, connectiviteits- en infotainmenttechnologieën om de aantrekkingskracht van de stijlvolle crossover verder te vergroten.

De nieuwe XCeed wordt onthuld op maandag 18 juli om 09:00 uur. De Nederlandse prijzen en specificaties worden in aanloop naar de marktintroductie bekend gemaakt.

Over Kia
Kia (www.kia.com) is een aanbieder van mobiliteit en wil klanten wereldwijd door beweging inspireren. Kia, opgericht in 1944, levert al meer dan 75 jaar mobiliteitsoplossingen. Met 52.000 werknemers wereldwijd, een aanwezigheid in meer dan 190 markten en productiefaciliteiten in zes landen, vermarkt het bedrijf vandaag de dag zo’n drie miljoen voertuigen per jaar. Kia loopt voorop in het bereikbaar maken van geëlektrificeerd rijden en ontwikkelt een groeiend aanbod van mobiliteitsdiensten, waar miljoenen mensen over de hele wereld gebruik van maken. De slogan van het bedrijf - ‘Movement that inspires’ – staat voor de toewijding van Kia om consumenten te inspireren door middel van zijn producten en diensten.