Breukelen,
03
mei
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

Kia EV6 vanaf vandaag te bestellen

  • Kia opent versneld de orderboeken vanwege interesse bij de Kia-dealer
  • EV6 GT-Line is het meest gereserveerde model
  • Eerste dedicated EV van Kia staat medio september bij de dealer met een vanafprijs van € 44.595,-*
Samenvatting

De baanbrekende EV6 is per vandaag te bestellen. Kia maakt het bestellen versneld mogelijk gezien de grote interesse bij de Kia-dealer. De sportieve en extra luxe GT-Line RWD met 229 pk, een range van meer dan 510 km** en een vanafprijs van € 56.895,-*, is de meest gereserveerde uitvoering.

"We hebben besloten om de orderboeken voor de nieuwe EV6 al in dit vroege stadium te openen omdat we sinds de lancering zijn overladen met enthousiaste reacties en reserveringen”, aldus Léan Verstoep, Managing Director bij Kia Nederland. "De Kia EV6 maakt tongen los en bewijst dat elektrische auto’s leuk zijn en mensen energie kunnen geven als het gaat om duurzame mobiliteit."

De baanbrekende, elektrische crossover met een hoge range, een ultrasnelle 800V-laadcapaciteit, een opvallend design en indrukwekkende prestaties is nu bij de Kia-dealers te bestellen in vier verschillende uitvoeringen, waarvan een aantal is te specificeren met een extra grote accu en vierwielaandrijving met twee elektromotoren. De productie start in juli en de eerste exemplaren arriveren naar verwachting medio september 2021 bij de dealers.

Meer informatie over de Kia EV6, en de volledige prijslijst met voorlopige technische gegevens, is te vinden op de speciale website.

*) Consumentenadviesprijs inclusief kosten rijklaarmaken bestaande uit: het transporteren, reinigen en poetsen van de auto, de kentekenplaten, handling- en administratiekosten, recyclingbijdrage, legeskosten, kosten tenaamstelling, een modelspecifieke mattenset en een veiligheidshamer.

**) Actieradius en verbruikscijfers zijn bepaald met behulp van voorlopige WLTP-cijfers. De EV6 is nog niet gehomologeerd waardoor de definitieve cijfers kunnen afwijken. Onder normale omstandigheden kunnen verbruikscijfers afwijken door o.a. rijstijl, snelheid, gebruik van comfort-/nevenverbruikers, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage en topografische omstandigheden.

Over Kia
Kia (www.kia.com) is een aanbieder van mobiliteit en wil klanten wereldwijd door beweging inspireren. Kia, opgericht in 1944, levert al meer dan 75 jaar mobiliteitsoplossingen. Met 52.000 werknemers wereldwijd, een aanwezigheid in meer dan 190 markten en productiefaciliteiten in zes landen, vermarkt het bedrijf vandaag de dag zo’n drie miljoen voertuigen per jaar. Kia loopt voorop in het bereikbaar maken van geëlektrificeerd rijden en ontwikkelt een groeiend aanbod van mobiliteitsdiensten, waar miljoenen mensen over de hele wereld gebruik van maken. De slogan van het bedrijf - ‘Movement that inspires’ – staat voor de toewijding van Kia om consumenten te inspireren door middel van zijn producten en diensten.

Bezoek voor meer informatie: nieuws.kia.nl.