Breukelen,
17
maart
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

Kia breidt dealernetwerk uit

Louwman Dealer Group is Kia-dealer in Breda en Goes

  • Kia Nederland heeft een overeenkomst gesloten met Louwman Dealer Group om twee nieuwe Kia-vestigingen te exploiteren in Breda en Goes
Samenvatting

Het dealernetwerk van Kia in Nederland wordt binnenkort uitgebreid met twee nieuwe vestigingen. Louwman Dealer Group is vanaf medio april Kia-dealer in Breda en vanaf begin mei in Goes.

De opening van de twee nieuwe vestigingen markeert de start van de samenwerking tussen Louwman Dealer Group en Kia Nederland. Het merk Kia is de nieuwste toevoeging aan het brede portfolio van automerken en diensten van de groep.

Marco Broere, Algemeen Directeur Louwman Dealer Group: “Wij zijn verheugd met de komst van Kia in ons netwerk in Noord-Brabant en Zeeland. Kia staat bekend om zijn kwaliteit en toont een sterke groei de laatste jaren. Ons streven naar hoge klantentevredenheid en de focus op loyaliteit passen daar goed bij."

De vestiging in Breda bevindt zich aan de Ettensebaan 34. Kia-rijders en geïnteresseerden kunnen op dit adres vanaf 12 april terecht. De nieuwe vestiging in Goes opent zijn deuren op 1 mei aan de Pearyweg 11.

Léan Verstoep, Managing Director Kia Nederland: “Het succes van Kia in Nederland zetten wij in volle vaart voort en wij kijken dan ook uit naar onze samenwerking met Louwman Dealer Groep in Breda en Goes. Louwman Group is als toonaangevend familiebedrijf een zeer innovatieve partner die uitstekend past bij de ambities van Kia.”

Over Kia

Kia (www.kia.com) is een aanbieder van mobiliteit en wil klanten wereldwijd door beweging inspireren. Kia, opgericht in 1944, levert al meer dan 75 jaar mobiliteitsoplossingen. Met 52.000 werknemers wereldwijd, een aanwezigheid in meer dan 190 markten en productiefaciliteiten in zes landen, vermarkt het bedrijf vandaag de dag zo’n drie miljoen voertuigen per jaar. Kia loopt voorop in het bereikbaar maken van geëlektrificeerd rijden en ontwikkelt een groeiend aanbod van mobiliteitsdiensten, waar miljoenen mensen over de hele wereld gebruik van maken. De slogan van het bedrijf - ‘Movement that inspires’ – staat voor de toewijding van Kia om consumenten te inspireren door middel van zijn producten en diensten.

Over Louwman Group

Louwman Group is een familiebedrijf, opgericht in 1923, en behoort met ruim 80.000 autoverkopen per jaar tot de grootste automotive bedrijven in Europa. Louwman wil toonaangevend zijn in mobiliteit, met sterke merken een breed services pakket rond auto’s, bedrijfswagens, trucks, motoren, fietsen, zorghulpmiddelen en OV. Louwman werkt met lange termijn partners aan innovatieve mobiliteitsoplossingen, energie-opslag, diverse vormen van sharing en connected consumer services. Bij Louwman Group zijn ongeveer 3.200 medewerkers actief in Nederland, België, Denemarken, Zweden en Tsjechië.